Vítejte na stránkách klubu Moravian Dragons!

Moravian Dragons je skupina asi padesáti  nadšenců v různých věkových kategoriích, kteří se už od roku 2004 úspěšně baví pádlováním na dračí lodi. Jsme pyšní na to, že pro Vás každoročně můžeme zorganizovat jednu z největších a nejúspěšnějších sportovních akcí regionu  - “Přerovský Festival Dračích Lodí”. Sportovně - společenský víkend určený čistě pro širokou veřejnost.

14. ročník PFDL 2018 - Výsledky

14. ročník Přerovského festivalu dračích lodí se o posledním květnovém víkendu 2018 konal ve znamení krásného slunečného počasí a ve výborné atmosféře.

Celkový počet závodících posádek (56) opět zajistil výborné obsazení ve všech kategoriích a to jak na malých desítkách tak i velkých dvacítkách. Bojovalo se urputně o každou desetinku sekundy, aby výsledný součet dvou nejlepších časů posunul posádku do co největší finálové jízdy. Tam se pak rozhodovalo o celkovém pořadí. Nevyhnuli jsme se ani tzv. mrtvému závody, kdy ve shodném čase dojely dvě posádky na třetím místě. Obě si tak zajistily zisk bronzových medailí a poháru.

Děkujeme hlavně všem přihlášeným týmům za jejich účast a předvedené výkony. Děkujeme statutárnímu městu Přerov, Olomouckému kraji a hlavnímu sponzorovi Pivovaru Zubr. Bez Vaší podpory bychom Přerovský festival dračích lodí uspořádat nemohli.

Věříme, že i tento ročník ve Vás zanechal dobré vzpomínky a celý víkend jste si užili.

Budeme rádi za Vaše případné připomínky a návrhy pro zlepšení. Zašlete nám je prosím na email.

Konečné výsledky najdete zde: PFDL_2018_Vysledky 

Další informace