Vítejte na stránkách klubu Moravian Dragons!

Moravian Dragons je skupina asi padesáti  nadšenců v různých věkových kategoriích, kteří se už od roku 2004 úspěšně baví pádlováním na dračí lodi. Jsme pyšní na to, že pro Vás každoročně můžeme zorganizovat jednu z největších a nejúspěšnějších sportovních akcí regionu  - “Přerovský Festival Dračích Lodí”. Sportovně - společenský víkend určený čistě pro širokou veřejnost.


Moravian Dragons triumfovali na ME klubů dračích lodí

 

Přerovský klub dračích lodí Moravian Dragons se v italských Dolomitech po kratší odmlce vrátil na výsluní evropského dragonboatingu. Po dvou sezónách obětovaných přestavbě týmu se obměněná posádka dokázala opět prosadit v mezinárodní konkurenci.

 

Na Mistrovství Evropy klubů v malebném Auronzu na Kateřinském jezeře v samém srdci horských velikánů v neděli 5. července 2015 Přerováci na tzv. malé dračí lodi pro deset pádlujících v nejobsazenější kategorii mixů vypálili rybník zejména soupeřům z Maďarska a Německa a po vyčerpávající bitvě na dva kilometry si na krk po vyzrálém taktickém výkonu zaslouženě pověsili zlaté medaile. Moravian Dragons na cestě k vítězství při jejich prvním soutěžním startu na malé lodi neodradila ani vynucená změna na strategickém postu bubeníka, který svou úplnou (nejen závodní!) premiéru zvládl vskutku s grácií a lehkostí sobě vlastní, a dokázali využít léty nabytých zkušeností ze světových kolbišť.  



Další informace